fbpx
Peppi Tervo-Hiltula ehdokaskuva 2021

Hei! Olen järjestöduunari, aktiivinen kansalainen ja äiti.

Olen muuttanut Helsinkiin vuoden 2009 alussa. Juureni ovat Tampereella, ja opiskellut olen niin Seinäjoella kuin Porissakin. Koulutukseltani olen Filosofian maisteri (FM), Kulttuurituottaja (AMK), Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä ammatillinen opettaja (AmO).

Päivätyöni on sosiaalialan järjestön johtamisen parissa. Oman toiminimeni kautta teen vaihtelevasti projekteja pienyritysten viestinnän, viestinnän ja markkinoinnin koulutusten sekä nuorten parissa.

Rakkaimmat harrastukseni ovat opiskelu ja musiikki. Nautin ulkoilusta lähiluonnossa perheeni kanssa ja aluetapahtumien järjestämisestä (Itä-Pakila-päivä <3). Olen luonteeltani utelias – se näkyy esimerkiksi siinä, että nautin viettää aikaani ihmisten kanssa, osallistua aktiivisesti keskusteluihin ja kuunnella erilaisten ihmisten näkökulmia.

Politiikasta kiinnostuin jo yläasteaikana historian tunneilla ja myöhemmin puheopin ja filosofian kautta. Puolueeseen liityin reilu vuosi sitten ja kuulun SDP:n Nuorsosiaalidemokraatteihin.

Luottamustehtäviä minulla on seurakuntaneuvostossa (2023-), kirkkovaltuustossa (2023-), sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston varajäsenenä Helsingissä (2021-) sekä järjestöjen hallituksissa, valtuustoissa ja toiminnan tarkastajana. Olen Pakilan alakoulun johtokunnan puheenjohtaja (2021-).

Aiempia vastuutehtäviä minulla on esimerkiksi järjestökentältä työryhmistä ja hallitustyöskentelyä. Olen toiminut vuosien varrella aktiivina esimerkiksi MiBissä, Pakila-Seurassa, Allianssin viestintätyöryhmässä ja päiväkodin vanhempaintoimikunnassa.