fbpx
Peppi Tervo-Hiltula ehdokaskuva 2021

Hei! Olen opettaja, yrittäjä ja äiti.

Olen muuttanut Helsinkiin vuoden 2009 alussa. Juureni ovat Tampereella, ja opiskellut olen niin Seinäjoella kuin Porissakin. Koulutukseltani olen Filosofian maisteri (FM), Kulttuurituottaja (AMK), Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä ammatillinen opettaja (AmO).

Päivätyöni on opetusalalla nuorten parissa. Oman toiminimeni kautta teen vaihtelevasti projekteja pienyritysten viestinnän, viestinnän ja markkinoinnin koulutusten sekä järjestötyön parissa.

Rakkaimmat harrastukseni ovat opiskelu ja musiikki. Tällä hetkellä opiskelen koulutusjohtamista ja syvennän digitaalisen markkinoinnin osaamistani. Nautin ulkoilusta lähiluonnossa perheeni kanssa ja aluetapahtumien järjestämisestä (Itä-Pakila-päivä <3). Olen luonteeltani utelias – se näkyy esimerkiksi siinä, että nautin viettää aikaani ihmisten kanssa, osallistua aktiivisesti keskusteluihin ja kuunnella erilaisten ihmisten näkökulmia.

Politiikasta kiinnostuin jo yläasteaikana historian tunneilla ja myöhemmin puheopin ja filosofian kautta. Puolueeseen liityin reilu vuosi sitten ja kuulun SDP:n Nuorsosiaalidemokraatteihin. Aiempia vastuutehtäviä minulla on esimerkiksi järjestökentältä työryhmistä ja hallitustyöskentelyä. Olen toiminut vuosien varrella aktiivina esimerkiksi MiBissä, Pakila-Seurassa, Allianssin viestintätyöryhmässä ja päiväkodin vanhempaintoimikunnassa.