fbpx

Hei!

Ovatko sinulle tärkeitä asioita perhe, koulutus, tasa-arvo, työelämän kehittyminen ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet kulttuurin parissa Helsingissä? Niin minullekin! Lisäksi monipuolinen työelämään osallistuminen (olen toiminimiyrittäjä ollut vuodesta 2010, en tosin päätoimisesti), nuorille tarjottavat palvelut sekä ennalta ehkäisevät työ sosiaali- ja terveydenhoidossa ovat keskeisiä, minulle tärkeitä teemoja.

Olen kotoisin Tampereelta, ja Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle muuttanut jouluna 2008- ”ihan vuodeksi vain”. Kuten moni muukin, olen jäänyt tänne ja lähiö on lähiö missä vain, ja mikäpä täällä Maailman parhaassa Helsingissä asustellessa!

Tehdään yhdessä paras mahdollinen Helsinki – terveisin Peppi

Tällä ehdokassivustollani voit tutustua minuun ja ajatuksiini siitä, millainen tulevaisuuden Helsinki voisi meidän yhteisillä valinnoilla olla. Olin kuntavaaliehdokkaana Sosialidemokraattisen puolueen eli SDP:n listalla pääkaupungissamme Helsingissä vuonna 2021.

Vaalivideo 2021 Kuntavaalit

Kuntavaalit 2021 ovat toiset vaalini. Ensimmäisen kerran asetuin ehdolle HOK-Elannon vaaleissa 2020. Jos haluat tulla mukaan vaalityöhöni, lähetä viesti Ota yhteyttä -sivun kautta.